Om du letar efter nästa spel att spela så kan denna guide vara en bra hjälp. Vi kommer nu lista dem tre hetaste spelen idag, som varje dag lockar miljoner av spelare. Ett av dessa tre kommer säkerligen att passa även dig. Miljoner av spelare kan helt enkelt inte ha fel.

Fortnite

Sedan Fortnite släpptes har det bara blivit populärare och populärare. Varje dag lockar det mer spelare och spelet visar inga tecken på att dö ut på ett långt tag. Starten gick lite långsamt, folk brydde sig helt enkelt inte särskilt mycket. Allt det förändrades dock när Epic games släppte Battle Royale till Fortnite. Detta var helt gratis att spela och det dröjde inte länge innan miljoner av spelare hade upptäckt detta spelläge. Spelet må ha haft en relativt trög start men sedan tog det fart på riktigt. Om du spelar Battle Royale i Fortnite så kommer du börja spelet med att åka i en flygande buss. Denna hoppar du sedan ut ur med en fallskärm till en ö. Du och ungefär 100 andra spelare landar på samma ö. Målet med spelet? Va den sista överlevande. Hitta vapen, bygg fällor och åk runt i en kundvagn. Du kan i princip göra vad du vill, det enda målet är att vara den sista som lever. Ett spel med en simpel idé som nu har blivit väldigt populärt i alla åldrar.

Overwatch

Overwatch är det senaste spelet som har släppts av Blizzard och det har blivit extremt populärt. Du spelar i ett lag med andra spelare och målet ändras beroende på vilket spelläge ni kör. Ni spelar som olika hjältar som alla har olika krafter med både styrkor och svagheter. Detta gör spelet väldigt intressant eftersom samma strategi inte kommer att fungera mot samma hjältar. Vilken strategi man är tvungen att använda kan också variera beroende på vilken bana och spelläge ni kör. Sedan spelet släpptes 2016 har det bara blivit mer populärt. Det har blivit mindre populärt under vissa perioder men det är fortfarande väldigt populärt och det kommer definitivt inte att dö ut inom en snar framtid, Om du letar efter ett lagspel som involverar väldigt mycket strategi och lagarbete så är Overwatch definitivt ett spel som du borde kolla lite närmare på.

Counter–Strike: Global Offensiv

Denna lista skulle inte vara komplett om vi inte nämnde CS: GO. Det är helt enkelt ett av dem största spelen just nu och det kommer fortsätta vara stort väldigt länge till. Sedan starten har detta spel varit populärt och varje dag lockar det miljoner spelare som älskar spelet. Det har också haft stor framgång inom Esport med många lag som tävlar mot varandra och stora publiker. Detta är ett spel som är ungefär som Overwatch. Största skillnaden är att spellägena är lite annorlunda och att du inte spelar som hjältar på samma sätt. Men den största skillnaden måste ändå vara spelets grafik. Om du letar efter ett spel som har lite mer realistisk grafik så är detta definitivt spelet för dig. Detta är tre av dem största spelen just nu och detta är utan tvekan några av dem hetaste spelen på marknaden just nu. Om du letar efter ett nytt spel så är alla dem här bra att fundera över. Med dessa spel kommer du aldrig vara orolig över att inte hamna i matcher, spelen har så många spelare att du alltid kan hitta en match snabbt.